Célegyenesben

Elkészült a könyv új, végleges borítója, amelyet ezúton be is mutatok nektek:

viszalyokideje-ujborito.jpg

Meglehetősen vaskos kötetről van szó: A5-ös méretben 340 oldal. A fejezetpontok száma 368, a karakterszám pedig 540 000. A borítót és a kalandlapokat a Vindgardia Hősei-könyvek grafikusa, Juhász Ernő készítette, a kilenc egész oldalas illusztrációt Szabó Csaba, a belső címlapképet Süveg István, míg a térképet Kovács József.

A kötet 3.690 forintba fog kerülni, viszont a mai naptól meghirdetünk egy előrendelési akciót: ennek keretében július 10-ig 3.190 forintért juthattok hozzá a könyvhöz. Ha élni kívántok a lehetőséggel, nincs más dolgotok, mint írni egy üzenetet az árusítónknak, Mr. Sci-fi és Fantasy-nak ( https://www.facebook.com/mrscififantasy2.0/ ; e-mail: mrscifiandfantasy@gmail.com ), hogy elő szeretnétek rendelni egy példányt a Viszályok idejéből. (Fizetnetek majd csak a kötet átvételekor kell.)

A nyomdai munkálatok elhúzódása miatt a könyv várhatóan július közepén jelenik meg, és egyedül Mr. Sci-fi és Fantasy-tól lesz beszerezhető. Amint pontosabb információnk lesz a megjelenés időpontjáról, azonnal jelezzük, és természetesen értesítjük az előrendelőket is.

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést, a támogatást és természetesen a vásárlást!